St-Art app

Interactive learning space for developing

entrepreneurial skills in cultural assets and heritage

 

Mål OG FORMÅL

ST-ART APP mål er at udvikle færdigheder og styrke entrepreneurskab ved at skabe forbindelse mellem VET, uddannelse og arbejdsmarked inden for den kulturelle arv ved at arbejde med transnationale partnere. Projektet er især målrettet den europæiske prioritet ” fremme tilegnelse af kerne kompetencer inden for  VET (priority LEO-Tralnno -9): projektets mål er at definere specifikke didaktiske værktøjer og metoder for at støtte brugere i deres træning samt yderligere aktiviteter med brug af viden, færdigheder og kvalifikationer til at facilitere personlig udvikling, beskæftigelse og deltagelse i det europæiske arbejdsmarked.

Vores projekt vil støtte tætte forbindelser mellem arbejdslivet og VET for at gøre VET mere ansvarlig overfor arbejdsmarkedets behov og dermed fremme vækst. Projektet har også som mål at forbedre sektor identifikation (kulturel og kreative virksomheder) og oplevelse af færdigheder og kompetence behov i forbindelse med faglig uddannelse.

Tablets, smartphones og alle andre generationsspecifikke ”mobile” enheder er velkendte og brugt massivt, disse værktøjer er mere end teknologiske produkter - de er også anvendelige i undervisning med multimedia redskaber. Fordelen ved dem er, at de er bærbare (notebook er modsætningsvis kun transportabel), medier og kan anvendes i e-book verdenen. 

Nye multimedia værktøjer vil gøre det mere attraktivt at tilegne sig kernekompetencer i VET i relation til etablering af kreative virksomheden for unge og andre, som har interesse i at skabe kreative og kulturelle virksomheder.

Gennem projektet vil vi arbejde med:

-        Udvikling af samfundet som et avanceret videnbaseret samfund

-        forbedre kvaliteten og forøge intensiteten af samarbejde mellem organisationer som udbyder uddannelse, kulturelle og kreative virksomheder, sociale partnere og andre relevante partnere i Europa (IT, PT, HU, HR, UK, DK, GR).

-        gøre VET mere attraktiv med hensyn til at udvikle virksomheder i en kreativ, kulturel arv, facilitere udvikling af udvikling af innovativ praksis inden for faglig uddannelse og træning og inkluderer overførsel fra et land til et andet i Europa

Endelig intenderer ST-ART APP at rette sig mod denne Europæiske prioritet: Fremme samarbejde mellem VET og arbejdslivet.

Logo-euLogo-LeonardoProgetto finanziato nell'ambito del Programma Leonardo da Vinci Transfer of Innovation


This project has been funded with the support from the European Commission.
This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

JoomShaper