St-Art app

Interactive learning space for developing

entrepreneurial skills in cultural assets and heritage

 

Objectives

A ST-ART APP célja, hogy kifejlessze és fokozza az ön- foglalkoztathatóság képességét a a szakképzés, az oktatás és a munkaerő-piac közötti kapcsolatok megteremtésével a kulturális javak és örökség szektorában, nemzetközi partnerekkel is együttműködve.
A projekt különös tekintettel kíván foglalkozni a „Kulcskompetenciák elsajátításának támogatása a szakképzésben (LEO-Tralnno -9)” európai prioritással": a projekt célja, hogy bizonyos didaktikai eszközöket és módszereket határozzunk meg a képzési és továbbképzési tevékenységek támogatására, az ismeretek, készségek és képesítések megszerzésére és használatára, hogy megkönnyítse a személyes fejlődést, foglalkoztatást és részvételt az európai munkaerőpiacon.
A projektünk szoros kapcsolatot támogat a munka világával annak érdekében, hogy a szakképzés jobban megfeleljen a munkaerő-piaci igényeknek és jobban támogassa a befogadó növekedést. A projekt célja, hogy javítsa az ágazati azonosítás (kulturális és kreatív vállalkozások) és a készség és kompetencia igények elvárásait és ezek integrálását a szakképzésbe.

Tabletek, okos telefonok és további új generációs mobil eszközök már közismertek és használatosak; ezek az eszközök több mint, technológiai termékek; egy érdekes forgatókönyvet nyitnak a multimédiás képzés területén. Ezeknek a termékeknek az előnye, hogy hordozhatók (notebook ezzel szemben valójában csak "szállítható"), multimédiásak és nyitottak az e-book világára.

Az új multimédiás eszközök vonzóvá teszik a kulcskompetenciák elsajátítását az önfoglalkoztatással kapcsolatos szakképzésben, a kreatív vállalkozásban, a fiatalok körében és a kulturális és kreatív vállalkozásokat létrehozni szándékozók körében.

A projekt segítségével hozzájárulunk:

- A közösségi fejlesztéshez úgymint a fejlett tudásalapú társadalomhoz.

- A minőség javításához valamint az oktatási lehetőségeket nyújtó szervezetek, kulturális és kreatív vállalkozások, társadalmi partnerek és más érintett szervek közötti együttműködéséhez Európa- szerte (IT, EL, PT, HU, CR, UK, DK).

- A szakképzés vonzóbbá tételéhez, a vállalkozásfejlesztéshez a kulturális értékek, örökség és a kreatív iparágak területén, megkönnyítve az innovatív praktikák fejlesztését a szakoktatásban és képzésben, amelyek eltérőek a felsőfokú szinttől; valamint ezek átadása, az egyik részt vevő országtól a többi résztvevő számára.

Ezen kívül a ST-ART APP a következő európai prioritással kíván foglalkozni: a szakképzés és a munka világa közötti együttműködés ösztönzése.

Logo-euLogo-LeonardoProgetto finanziato nell'ambito del Programma Leonardo da Vinci Transfer of Innovation


This project has been funded with the support from the European Commission.
This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

JoomShaper